vivush 2011.10.03. 13:08

cipő,táska,Maóni

A fogyasztó és a termék kapcsolatát a reklám biztosítja, és jó reklámmal bármit el lehet adni. A Baross tér egyik ordibálástól hangos sarkában van egy csendes kis bolt. Egyenesen Kína szívéből származnak az itt található termékek, nem úgy Maoni, kinek ősei úgy 800 éve érkeztek valahonnan a Gangesz partjáról. Habár a szolgáltatás ismeretes mindhárom országban, azt kell hogy mondjuk a márketing nálunk a legjobb és még a biztonságra is szigorúan ügyelnek :)

Címkék:táska ruha cipő maoni Szólj hozzá!

vivush 2011.09.26. 01:40

keló tó

Természetes tavak a Föld bármely részén kialakulhatnak...akár a belvárosban is. A palánk másik oldalán elhaladó embertömegek még csak nem is sejtik, hogy nem kell messzire utazni egy jó pecázásért vagy egy kis lubickolásért. A természetjáróknak sem kell drága vonatjegyre költeni, hiszen itt a tavi élővilág a virágkorát éli. Megtalálható az apróságok mellett a járókelők által telepített erdei füles-szatyor vagy az üregi flakond, valamint a dobozosok osztályának sok tagja, a tó legnagyobb ragadozója pedig egy komodói raklap.

1 komment

vivush 2011.09.20. 00:02

TúrKeló

Nálunk a magukra hagyott csomagokat nem a terrorelhárítók vagy tűzszerészek nézik át.

Az első érdeklődő csak megjelölte, hogy az ő tulajdona, de hamar tovább állt, nem úgy a következő "kis csapat", akik a falka leggyengébb tagját hátrahagyva estek neki a csomagnak pár b**d**g és k**v*a**ád kötőszó sűrű és hangos használatával, majd elégedetten szép rendet hagyva maguk után tovább álltak.

Címkék:ruha Szólj hozzá!

vivush 2011.09.05. 23:44

Ön kinél bankol?

Címkék:bank Szólj hozzá!

mr.joshua 2011.08.02. 08:25

Csak a kontraszt végett...

Csak a kontraszt végett...
A XX. század eleje, éppen ugyanott.

(fotó a mérhetetlenül zseniális Fortepan-ról)

Címkék:történelem múlt Szólj hozzá!

mr.joshua 2011.06.08. 09:00

eső

Nincs belőle sok fajta.
Az egyik felkészült: otthon gondosan berakta a táskájába, vagy karjára akasztotta a célszerszámot, a másik viszont rögtönözni kényszerül, ha eljön az idő. Ennek lehettünk tanúi, kezdve a nejlonszatyros-dauersapkás nénitől tibiig, keresztül persze azon a hölgyön, aki kétszer használja azt a tárgyat, amit mindenki más csak egyszer.

Címkék:eső wc papír Szólj hozzá!

mr.joshua 2011.06.06. 13:59

önzetlenség

A papíron a cipő mellett a következő felirat olvasható: "41-es, csak sarkaltatni kell!"
Ha valaki siet, még lehet, hogy ott találja. A lokáció ismert, sok sikert!
 

Címkék:cipő mz Szólj hozzá!

mr.joshua 2011.06.05. 14:13

első fecske

Ez a kép tulajdonképpen blöff, mert nem is a Keletinél készült, hanem valahol a Nagyvárad tér környékén. Valójában csak a blog társszerzőjét akarjuk alkotásra inspirálni vele. Érdemes megfigyelni az alkotó magas igényű kreativitását, amivel kihasználja a terepi adottságokat, hogy reklámozza Ágit.

Majd még jön.

Címkék:reklám nagyvárad tér Szólj hozzá!